dinsdag 2 september 2014

Homemade Granola


Oftewel een 'gezonde' muesli met een crunch..ach wat cruesli dus,...
Omdat de overnight oat niet zo'n succes was...
wat te doen met de overgebleven havermout??
Koekjes...
of cruesli..
VZL erbij ..google erbij...
ja dan kom je terecht bij 
'granola'
--->een mengsel van geroosterde noten,zaden en granen.
Easy peasy... toch..??
Ik heb 200 gr havermout gemengd met noten en 2 eetl. kokos olie laten smelten
 dikke eetl.suiker ( bio coconut sugar..) erbij en mengen met de havermout en noten,ooh ook nog kaneel erbij.
Ook deed ik er al gojibessen en zonnebloempitten bij....DOM.... 
dit verbrand natuurlijk in de oven..
tsja beginner hé...

In voorverwarmde oven (150 gr) op een bakplaat met bakpapier het goedje in de oven en om de 10 min. ff omscheppen.
Na nog een keer 10 min en omscheppen ist wel klaar,ff de snelheid van je oven in de gaten houden.
Tja ik peuterde de verbrande stukkies eruit,
deed toen nieuwe gojibessen, moerbeien, chiazaad en rozijnen/cranberry's erbij
 en toen het afgekoeld was nog stukjes pure chocolade en hop in de wekpot.

Lekker door de volle griekse yoghurt morgenvroeg voor de Zumba les!
Banaantje erdoor,njam!!
Het heeft nog wat oefening nodig betreft de ingrediënten en ik las ook dat je het in de pan krokant kunt bakken,dus dat ga ik zeker ook nog uitproberen...
maar eerst deze maar opsmikkelen!

X

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen